Mor lahana
Sarmısak
Yoğurt
Sirke
Zeytinyağı
Tuz
Yapılışı;
Mor lahana ince ince kıyılır, yarım saat tuzlu su ile ovulur, ve mor suyu akıtılır. Bir karıştırma kabına alınarak, yoğurt ve kıyılmış / minikçe kesilmiş sarmısaklar eklenir, az tuz ve zeytintağı eklenerek, iyice karıştırılır. Sonrasında buzdolabında bir süre bekletilmeye bırakılır.
Sarmısak
Yoğurt
Sirke
Zeytinyağı
Tuz
Yapılışı;
Mor lahana ince ince kıyılır, yarım saat tuzlu su ile ovulur, ve mor suyu akıtılır. Bir karıştırma kabına alınarak, yoğurt ve kıyılmış / minikçe kesilmiş sarmısaklar eklenir, az tuz ve zeytintağı eklenerek, iyice karıştırılır. Sonrasında buzdolabında bir süre bekletilmeye bırakılır.
Afiyet olsun.
No comments:
Post a Comment