Malzemeler
2-3 tane kabak
1 su bard. Un
Bir tutam maydanoz
1 tutam dereotu
2 yumurta
1 soğan
1 diş sarmısak
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Kabakları iyice yıkadıktan sonra, rendeleyin, suyunun süzülmesi için tel süzgece alın. Daha sonra kabakları bir karıştırma kabına alın, un, maydanoz, dereotu, yumurta, incecik kıyılmış soğan ve istediğiniz baharatları ekledikten sonra, bir fırın kabına yağlı kağıdı yerleştirdikten sonra üzerine hazırladığınız karışımı dökün.
Yarım saat 200 C fırında pişirerek servis yapın.
Afiyet olsun.
2-3 tane kabak
1 su bard. Un
Bir tutam maydanoz
1 tutam dereotu
2 yumurta
1 soğan
1 diş sarmısak
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Kabakları iyice yıkadıktan sonra, rendeleyin, suyunun süzülmesi için tel süzgece alın. Daha sonra kabakları bir karıştırma kabına alın, un, maydanoz, dereotu, yumurta, incecik kıyılmış soğan ve istediğiniz baharatları ekledikten sonra, bir fırın kabına yağlı kağıdı yerleştirdikten sonra üzerine hazırladığınız karışımı dökün.
Yarım saat 200 C fırında pişirerek servis yapın.
Afiyet olsun.
No comments:
Post a Comment